23 Eylül 2015 Çarşamba

HTC One M9+ Plus

HTC One M9+




Premium Tasarım, Premium Teknoloji

HTC One M9+, premium tasarım ve Premium teknoloji bir araya geliyor. Yalnızca tek bir hayatınız var ve onu stilinizle bütünleştirin. HTC One M9+ akıllı telefonunuzda üst düzey stili deneyimleyeceksiniz. Parmak izi sensörü ve güçlü işlemcisi ile HTC teknolojisinin ultra düzeyi karşınızda.

Metal Tasarım

HTC One M9+ tamamen metal tasarımı ve kavisli arka bölümü ile elinizde ergonomik bir tutuş sağlayacak. İkonik HTC One tasarımı HTC,’nin en iyi teknolojisi. 5.2” ultra HD ekran ile geniş ekrqan deneyimini yaşarken ergonomik tasarımı ile rahatlıkla kullanabileceksiniz. Metal gövde ile akıllı telefonunuz artık çok daha şık ve elegan.




Telefonunuzu Şekillendirin

Tüm ikonlarınızı dilediğiniz gibi seçin, şekillendirin ve konumlandırın. Akıllı telefonunuz artık hiç olmadığı kadar size özel. HTC Blinkfeed teknolojisi ile tanıştıktan sonra hayatınız hiç olmadığı kadar kolaylaşacak. Rahat kullanım sağlayan kullanıcı dostu ara yüzü ile yalnızca dış tasarımı ile değil teknolojisi ile HTC One M9+ en büyük yardımcınız olacak.

HTC Ultrapixel Teknolojisi

HTC One M9+, HTC özel ultrapixl teknolojisi ile %300 daha çok ışığı kapsar. 20 megapiksel arka kamerası, güçlü çekim kalitesi ve kolay kullanım sağlayan paylaşım alanları sunuyor. HTC One M9+ ile her iki açıdan kusursuz fotoğraflar çekebilecek ve doyasıya eğlenebileceksiniz. One Gallery ile fotoğraf ve video larınızı çok daha kolay düzenleyebilecek ve aradığınız dosyaya çokd aha rahat ulaşabileceksiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...